Haluatko tietää, edistävätkö nykyiset ruokavalintasi ja syömiesi ruokien rasvat terveyttäsi? Tällä kurssilla saat nämä tietoosi!
Tämän kurssin aikana tutustut oman ruokavaliosi rasvoihin teemaan sisältyvien videoluentojen ja -opastusten sekä konkreettisten ja helppojen harjoitusten kera. Kurssille osallistumalla opit, mistä saat huonoa kovaa rasvaa ja mistä hyvää pehmeää rasvaa juuri sinun omasta ruokavaliostasi! Kurssilla teet itsellesi näkyväksi ruokavaliosi niin näkyvät kuin piilossa olevat rasvat!
Kurssin voit käydä sille suunnitelmassani ajassa eli kolmessa (3) viikossa, mutta kurssilla voit edetä myös täysin omaan tahtiisi. Kurssimateriaalit ovat käytössäsi 60 vrk kurssin aloittamisestasi alkaen.
Kurssin pääset aloittamaan välittömästi! Ilmoittaudu siis mukaan heti ja varmista paikkasi kurssilla!
HUOM! Jos haluat maksaa kurssimaksusi laskulla, ota yhteyttä [email protected] . Lähetän sinulle laskun sähköpostiisi. Laskulla maksettaessa laskutuslisä on 5 euroa.
Tällä "Rasvaremontti"- verkkokurssilla opit:
- Millaista rasvaa oma ruokavaliosi sisältää
- Mistä syömistäsi ruoista saat kovaa rasvaa
- Mistä syömistäsi ruoista saat pehmeää rasvaa
- Sisältääkö ruokavaliosi välttämättömiä rasvahappoja
- Miten kohennat ruokavaliotasi vaihtamalla terveyttäsi estävän kovan rasvan terveyttäsi edistävään pehmeään rasvaan
- Opit, millaisia elintarvikkeita kannatta lisätä omaan ruokavalioon, jotta saat riittävästi pehmeää rasvaa ja välttämättömiä rasvahappoja
- Opit käyttämään ilmaista Fineli-ohjelmaa, josta näet ruokien kovan ja pehmeän rasvan määrät
Kurssi koostuu neljästä jaksosta, jotka sisältävät videoita sekä tehokkaita ja helposti toteutettavia tehtäviä sinulle oman ruokavaliosi rasvojen tarkasteluun. Varaa kurssin käymiseen 1-3 h/viikko. Kurssin käymiseen tarvitset riittävän innostuksesi lisäksi vain tietokoneen tai älypuhelimen ja toimivan internetyhteyden. Muista, että kurssin voit käydä täysin omaan tahtiisi. Tämä verkossa toteutettu kurssi mahdollistaa sen!
Tietoa kurssin vetäjästä:
Tällä kurssilla valmentajana/opettajana toimii OsaaVaan yrityksen perustaja, yrittäjä, ETT, Virpi Kemi. Virpi on toiminut ravitsemustieteen opettajana ja tutkijana Helsingin yliopistossa. Virpi on myös toiminut kahden sairaanhoitopiirin ruokapalvelujen johtotehtävissä yli 10 vuotta. Ravitsemus ja terveys ovat hänen sydäntään lähellä niin näiden työtehtävien kuin oman terveydenkin vaalimisen kautta. Opetus, valmennus ja johtaminen kuuluvat Virpin lempityötehtäviin. Vapaa-ajalla Virpi nauttii hyvästä ruoasta, liikkumisesta ja matkustelusta sekä inspiroituu toisten ihmisten seurasta.